Om Fotografen

Hei, Mitt navn er Lene Pettersen

Jeg er født og oppvokst i Oslo.

Jeg er en selvlært hobbyfotograf som tar mest bilder innen portrettfotografi. Ellers liker jeg å fotografere alt fra solide bygninger av stein og metall til mennesker som vil ha bilder av en minnerik dag, enten om det er små eller store begivenheter. Barn som ikke klarer å sitte stille er også noe jeg gjerne gjør og liker å få en utfordring.

Jeg fikk mitt første speilreflekskamera i 2008, rett før vi skulle på klassetur til Polen med hvite busser. Det var på denne turen med kamera i hånden jeg fikk opp øynene for fotografi og historien den kan formidle.

Bedrifter jeg har tatt bilde for

Spørsmål og svar

Jeg holder til i Oslo, men tar på meg oppdrag utenfor Oslo også.

Jeg tilbyr forskjellige fotograferinger, men aller mest vanlige portrett bilder. Jeg har ikke studio, så derfor blir de fleste bilder utendørs, eller hjemme hos kunden. Kan også fotograferes hos meg. Familiefotografering foregår utendørs.

Jeg tilbyr også bedriftsfoto om stilen min passer din bedrift. Da kan jeg både ta portrett bilder og produktbilder.

Etter du har tatt kontakt med meg og vi har avtalt mer om ønsker osv, og før vi begynner med fotograferingen, så må kunden ha signert en kontrakt og betalt et depositum på 20% av totalbeløpet. Konto nr det skal betales inn til står i kontrakten kunden må signere. 

Kunden kan, hvis ønskelig få egen faktura på depositum betalingen, eller få alt i en samlet faktura når fotograferingen er gjennomført. Bildene blir ikke sendt til kunden før fakturaen er betalt og penger er på konto. Konto nr gis til kunden før fotograferingen, eller man kan betale med vipps.

Da tar du kontakt med meg slik at vi kan ta en prat om hvorfor du ikke var fornøyd og sammen finner en løsning på dette. Jeg skal gjøre mitt beste for at du skal bli fornøyd, både før, under og etter fotograferingen.

Jeg prøver å ha så kort leveringstid på bildene som mulig, men i ferietider må det påregnes litt mer leveringstid på bildene.

Lyst på et lite sammarbeid?

Eller kanskje du vil legge igjen en omtale om opplevelsen din hos meg?

Mobil: +(47) 45 45 20 10
E-post: kontakt@lenepettersen.no
Oslo, Norge

Copyright 2021 © All rights Reverved.